De werkwijze van Ecobouwen

Heeft u een bestaand huis gekocht en wilt u deze graag natuurlijk verbouwen, een nieuwbouw huis graag bouwen met natuurlijke materialen of wilt u graag uw oude badkamer een nieuwe natuurlijke look geven? Bij Ecobouwen kunt u terecht voor advies, ondersteuning en de uitvoering van natuurlijke renovaties, restauraties, verbouwingen, strobalenbouw, kleine nieuwbouw of aanbouw. Wij hebben 20 jaar ervaring met het werken met natuurproducten. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, net als de relatie met onze klanten. Gedurende het hele proces werken we dan ook intensief samen, om zo uw wensen naar voldoening te realiseren.

De vakmannen en stukadoors van Ecobouwen zijn gespecialiseerd in:

In alle gevallen geven wij deskundig advies, gebaseerd op de principes van ecologisch bouwen. Dit houdt in dat er natuurlijke bouwproducten gebruikt worden die niet alleen zorgen voor een stijlvolle sfeer, maar tevens hoge energieprestaties realiseren en bijdragen aan een gezonder leefklimaat. Onderstaand een video van een complete verbouwing uitgevoerd door Ecobouwen in Schalkhaar.

Vrijblijvend adviesgesprek

Als u geïnteresseerd bent om (een deel) uw woning of kantoor te laten stucen en/of natuurlijk te (ver)bouwen door Ecobouwen, dan nodigen wij u graag uit om een afspraak voor een adviesgesprek te maken. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden en nemen wij graag de tijd om u meer te vertellen en te laten zien over het (ver)bouwen of renoveren met natuurlijke materialen toegespitst op uw eigen situatie. Heeft u tekeningen of foto’s van uw project? Neem ze dan mee tijdens deze afspraak.

Na het adviesgesprek kunt u aangeven of en wanneer u graag een offerte wilt ontvangen. Het kan soms ook voorkomen dat een vervolgafspraak op locatie moet plaatsvinden om een nauwkeurig advies te kunnen uitbrengen. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij uw project in gaan plannen. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor leemstuc of tadelakt en bent u nog niet helemaal uit de kleur. Geen probleem, de definitieve kleurkeuze kunt u nog maken een paar weken voordat de klus begint. Daarnaast komen wij voordat het werk begint, altijd een keer persoonlijk op locatie om de laatste zaken te bespreken.

Heeft u nog vragen over natuurlijk verbouwen of natuurlijk stucwerk?

Wilt u graag meer weten over natuurlijk (ver)bouwen of natuurlijk stucwerk, kom dan een keertje langs in Zutphen, maak een afspraak om onze showroom in Toldijk te bezoeken of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. Peter en zijn team staan u graag te woord en zijn bereikbaar via info@ecobouwen.nl of 0575-432331.