Over ons

Ecobouwen is gespecialiseerd in renovaties, restauraties en verbouwingen met natuurproducten. Tijdens het hele bouwproces kunnen wij u adviseren, begeleiden of het werk geheel uit handen nemen.

Wij werken met duurzame producten die door hun hoge kwaliteit garanties bieden. Omdat natuurlijke materialen er nooit hetzelfde uitzien, zal u bij Ecobouwen altijd thuiskomen met een uniek product. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en aanleggen van finovens, tigchelkachels, badkamers, natuurlijke isolatie en wandverwarming, vloeren, wanden en plafond afwerking. Tevens verzorgen wij buiten-, binnen- en badkamerafwerking met o.a. leemstuc, kalkstuc, natuurgips, Tadelakt en Beton Ciré. Al onze producten zijn tevens verkrijgbaar in onze webshop www.eco-bouwmaterialen.nl.

Wij zijn aangesloten bij WARM in Nederland. WARM in Nederland is de branchevereniging van leveranciers van warmte accumulerende houtkachels. De leden van WARM stellen aan hun geleverde producten en zichzelf hoge eisen. Niet alleen in het geven van een hoge kwaliteit in comfortbeleving en warmte-efficiëntie, ook bieden de leden garanties op de inpasbaarheid van houtkachels (en de warmteafgifte) in woningen en de levensduur.

warm_in_nl

Historie
Ecobouwen is ruim 19 jaar geleden opgezet door Peter van het Westeinde. Peter richt zich al meer dan 15 jaar volledig op het werken met natuurlijke producten, mede omdat je hier veel meer creativiteit in kwijt kan. In deze jaren heeft hij veel ervaring opgedaan en topleveranciers kunnen selecteren waar hij nu nauw mee samenwerkt. Door zijn enthousiasme en passie voor het vak wil Peter zich constant blijven ontwikkelingen. Zo volgt hij regelmatig cursussen bij leveranciers en geeft zelf workshops om zowel bedrijven als particulieren met natuurlijke producten te leren werken. Hierdoor blijft de kennis bij Ecobouwen altijd up-to-date.

Indien u interesse heeft in welke producten wij gebruiken en verkopen, neem dan een kijkje in de webshop of bezoek onze showroom. Voor een persoonlijk adviesgesprek of voor vragen over onze werkwijze staan Peter en zijn team u graag te woord.