Contact

Vanaf 3 maart mogen wij u verwelkomen in onze showroom! Uiteraard gaat de gezondheid en veiligheid van u en ons team boven alles. Daarom vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  1. Adviesgesprekken mogen wij weer inplannen vanaf 3 maart, dit is enkel op afspraak. Mocht u het liever telefonisch of via zoom doen dan blijft dit behoren tot de mogelijkheden. Bij binnenkomst vragen wij u uw gegevens te noteren en uw handen te ontsmetten. Ook nemen wij de 1,5 meter in acht.
  2. Wij vragen u thuis te blijven als u corona- gerelateerde klachten heeft.
  3. Vanaf 3 maart kun u ook gewoon weer per pin betalen!

Op doordeweekse dagen zijn wij geopend van half 9 tot 5 uur. Op de volgende zaterdagen zijn we op afspraak geopend:

  • 10 april
  • 8 mei
  • 5 juni
  • 3 juli
De volgende (feest)dagen zijn wij gesloten:
  • Koningsdag 27 april
  • Hemelvaartsdag 13 mei en vrijdag 14 mei
  • Tweede pinksterdag 24 mei

We verzoeken u om met max. 2 personen naar onze showroom te komen ivm de beperkt ruimte. Om u alle aandacht te kunnen geven tijdens een adviesgesprek of bezoek aan onze showroom vragen wij u vriendelijk geen kinderen mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze showroom.

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

Van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze, diensten, producten of bouwmaterialen neem dan contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en denken graag met u mee. In onze showroom kunt u uitgebreid kennis maken met alle producten die wij verkopen en verwerken en de sfeer en uitstraling proeven van alle natuurlijke bouwmaterialen. Tevens kunt u de werking van een Tigchelkachel en Tigchel finoven in het echt bekijken.

Contactgegevens

Bezoekadres