Contact

Corona-maatregelen

In verband met de maatregelen is onze showroom op dit moment gesloten. De gezondheid en veiligheid van u en ons team gaan boven alles. De volgende maatregelen voeren wij door:

  1. Adviesgesprekken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch te doen of via Zoom. Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.
  2. U bent welkom om artikelen te komen afhalen enkel vragen wij u de gehele bestelling af te ronden in onze webwinkel. Wij zullen uw bestelling gereed maken en klaar zetten waarbij contact vermeden wordt. Pinnen in onze showroom is dus niet mogelijk.

Wij zijn op doordeweekse dagen geopend van half 9 tot 5 uur.

Wij verzoeken u om met max. 2 personen naar onze showroom te komen ivm de beperkt ruimte. Om u alle aandacht te kunnen geven tijdens een adviesgesprek of bezoek aan onze showroom vragen wij u vriendelijk geen kinderen mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze showroom.

Showroom
Het adres van onze showroom is Hoogstraat 6 in Toldijk (nabij Zutphen).

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze, diensten, producten of bouwmaterialen neem dan contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en denken graag met u mee. In onze showroom kunt u uitgebreid kennis maken met alle producten die wij verkopen en verwerken en de sfeer en uitstraling proeven van alle natuurlijke bouwmaterialen. Tevens kunt u de werking van een Tigchelkachel en Tigchel finoven in het echt bekijken.

Contactgegevens

Bezoekadres