Stucen

Natuurlijk en/of duurzaam stucwerk is niet enkel milieuvriendelijk, ze voegen ook daadwerkelijk wat toe aan de sfeer van het huis en het leefcomfort. Zo ademen uw wanden beter met het gebruik van natuurlijk leem en zijn sauna’s die zijn bewerkt met betonstuc mooi en gebruiksvriendelijk.

““ Ervaar hoogwaardig, stijlvol en duurzaam stucwerk in uw woning”

Welke soorten eco stuc zijn mogelijk?

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en kwalitatief sterke materialen. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Leemstuc
  • Betonstuc
  • Kalkstuc
  • Oxidestuc
  • Tadelakt

Wij zijn dealer van gerenommeerde merken zoals Tierrafino en Ecowall.

Waterdicht stucwerk

Als u opzoek bent naar stucwerk dat geschikt is voor badkamer, toilet of sauna dan is het belangrijk dat deze sterk en waterdicht is. Wij passen Ecowall base betonstuc of Ecowall Tadelakt toe in ruimtes waar er contact is met water. Beide zijn ijzersterk, bestand tegen schimmels en voegloos.

Verschillende kleuren

Het is mogelijk het stucwerk in zeer uiteenlopende kleuren aan te brengen. Neem bv de Tadelakt, deze wordt ingekleurd met pigmenten, op deze manier zijn alle denkbare kleurschakeringen mogelijk. Als je voor betonstuc dan heb je de keuze uit 64 kleuren, en elk mogelijk RAL en NCS kleur. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk stucwerk in het echt ervaren?

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Toldijk, nabij Zutphen. Hier kunt u dit natuurlijke product ervaren en de vele kleuren in het echt zien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze stuc? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0575 43 23 31. U mag ons ook een bericht sturen per mail via info@ecobouwen.nl.

"Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen.“