Workshop volgen?

Bent u benieuwd geraakt naar het verwerken van natuurlijke materialen en zou u graag wat meer handvaten toegereikt willen krijgen? Schrijf u dan in voor een workshop bij Ecobouwen. Wij delen graag onze passie voor het werken met natuurlijke en bio-based materialen.

Wat leert u zoal?

Tijdens de workshops wordt er dieper ingegaan op de theorie, oorsprong en samenstelling van het desbetreffende materiaal. Ook worden onderwerpen als geschikte ondergronden en gebruikte technieken behandeld. U wordt van A-Z in het proces van verwerken meegenomen door een van onze vakspecialisten. Na de workshop kunt u gemakkelijk zelf de technieken in praktijk verwerken en heeft u naslagwerk meegekregen waar u tevens op terug kunt vallen.

Opgeven voor een workshop

Mocht u geinteresseerd zijn geraakt in het volgen van een workshop dan kunt u gemakkelijk een bericht sturen door te klikken op de button 'schrijf mij in'.

Als u een workshop tadelakt bij ons volgt ontvangt u tevens 15% korting op veel van onze producten. Al onze workshops worden gehouden in onze showroom en werkplaats te Toldijk nabij Zutphen (Gelderland).

Workshops voorjaar 2021

Workshop leemstuc op locatie

Naast onze georganiseerde workshops in Toldijk bieden wij ook workshops op locatie. Een van onze vakspecialisten komt bij u langs en neemt u gedurende een dagdeel mee in het proces van het lemen. Het is een workshop die naar wens van de klant wordt ingevuld waardoor het specifiek gericht is op uw situatie en behoefte om te leren.