Showroom

Vanaf 3 maart mogen wij u verwelkomen in onze showroom! Uiteraard gaat de gezondheid en veiligheid van u en ons team boven alles. Daarom vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  1. Adviesgesprekken mogen wij weer inplannen vanaf 3 maart, dit is enkel op afspraak. Mocht u het liever telefonisch of via zoom doen dan blijft dit behoren tot de mogelijkheden. Bij binnenkomst vragen wij u uw gegevens te noteren en uw handen te ontsmetten. Ook nemen wij de 1,5 meter in acht.
  2. Wij vragen u thuis te blijven als u corona- gerelateerde klachten heeft.
  3. Vanaf 3 maart kun u ook gewoon weer per pin betalen!

Op doordeweekse dagen zijn wij geopend van half 9 tot 5 uur.

We verzoeken u om met max. 2 personen naar onze showroom te komen ivm de beperkt ruimte. Om u alle aandacht te kunnen geven tijdens een adviesgesprek of bezoek aan onze showroom vragen wij u vriendelijk geen kinderen mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze showroom.

Een bezoek brengen?

In Toldijk, nabij Zutphen, bevind zich onze showroom. Hier vind u een breed scala aan stucsoorten, isolatiematerialen, natuurverven en duurzame verwarmingsmogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom geeft u een helder beeld van wat er op ecologisch en duurzaam (ver)bouw- vlak mogelijk is. U heeft alle gelegenheid om rustig en op uw gemak de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Een kleine greep uit onze showroom collectie:

  • Ecologische stucafwerking: leemstuc, kalkstuc, tadelakt.
  • Duurzame stucafwerking; betonstuc.
  • Natuur verven; mineraalverf, leemverf, kalkverf, lijnolieverf etc.
  • Tigchelkachels en Finovens
  • Natuurlijk isolatiemateriaal en plaatmateriaal; houtvezel, hennep, schapenwol, katoen etc.

Showroom bezoeken?

Onze showroom is op doordeweekse dagen geopend van 08.30-1700u. Op dit moment is onze showroom gesloten ivm lockdown. Om een kijkje te komen nemen in onze showroom of voor het inplannen van een advies gesprek kunt u bellen met 0575-432331, een email sturen naar: info@ecobouwen.nl of een bericht sturen via ons contactformulier.

Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!