Showroom

Heeft u vragen omtrent onze regels in onze showroom mbt het COVID virus? Bel of mail ons gerust.

Wij werken altijd uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd en ruimte hebben om u te woord te staan. Mocht u onverhoopt te laat zijn voor een afspraak dan vragen wij u te bellen om dit bij ons aan te geven. Wij werken op het moment met tijdslots ivm COVID virus en kunnen helaas niet meerdere klanten op één tijdstip ontvangen. Het kan dus zijn als u laat bent voor een afspraak dat wij u niet meer kunnen ontvangen.

Wij verzoeken u vriendelijk geen kinderen mee te nemen naar de showroom. Daarnaast laten wij een max. van 2 personen toe in onze showroom. Als u klachten heeft verzoeken wij u thuis te blijven.

Een bezoek brengen?

In Toldijk, nabij Zutphen, bevind zich onze showroom. Hier vind u een breed scala aan stucsoorten, isolatiematerialen, natuurverven en duurzame verwarmingsmogelijkheden. Een bezoek aan onze showroom geeft u een helder beeld van wat er op ecologisch en duurzaam (ver)bouw- vlak mogelijk is. U heeft alle gelegenheid om rustig en op uw gemak de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Een kleine greep uit onze showroom collectie:

  • Ecologische stucafwerking: leemstuc, kalkstuc, tadelakt.
  • Duurzame stucafwerking; betonstuc.
  • Natuur verven; mineraalverf, leemverf, kalkverf, lijnolieverf etc.
  • Tigchelkachels en Finovens
  • Natuurlijk isolatiemateriaal en plaatmateriaal; houtvezel, hennep, schapenwol, katoen etc.

Showroom bezoeken?

Onze showroom is op doordeweekse dagen geopend van 08.30-1700u. Om een kijkje te komen nemen in onze showroom of voor het inplannen van een advies gesprek kunt u bellen met 0575-432331, een email sturen naar: info@ecobouwen.nl of een bericht sturen via ons contactformulier.

Wij verwelkomen u graag aan de Hoogstraat 6 in Toldijk!