Vloeren

Een duurzame en/of natuurlijke vloer is niet alleen mooi maar ook beter voor het milieu. De vloeren hebben een rustiek en kalme uitstraling en zorgt voor eenheid in de uw woonruimte.

Bij ons kunt u terecht voor een luxueuze smeervloer met een bijzonder duurzaam karakter. Of u nu een levendige vloer wenst met grovere inzet en veel kleurnuance of gaat voor een strakke uitstraling, de vloer wordt geheel aangebracht naar uw wens. Wij werken met hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen en geschikt zijn als woonvloer. De vloeren worden door onze applicateurs met de hand gepleisterd, een werkelijk ambacht die zij met zorgvuldigheid uitvoeren.

“Onze vloeren worden zorgvuldig door onze applicateurs met de hand gepleisterd”

Woonvloer van kalk of betonstuc

Overweegt u een vloer van kalk of van betonstuc in uw woning? Afhankelijk van uw behoefte en woongebruik wordt er een keuze gemaakt. Een kalkvloer is kenmerkend door zijn bijzondere kleurnuances, elke klalkvloer is uniek. Let wel op dat een kalkvloer kwetsbaarder is dan bijvoorbeeld een betonstuc vloer.
Een betonnen woonvloer is slijtvast en zeer gemakkelijk in onderhoud wat deze uitermate geschikt maar voor intensief gebruik. Deze vloer is bovendien geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Kleur mogelijkheden van de woonvloeren

Als het aankomt op de kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos! Een kalkvloer is 100% natuurlijk en ecologisch verantwoord, deze wordt dan ook op kleur gemaakt met natuurlijk pigmenten en zijn compleet te customizen. De betonstuc vloeren zijn uitvoerbaar in 64 kleuren en in elk mogelijke RAL en NCS kleur.

De vloeren in het echt bewonderen?

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Toldijk, nabij Zutphen. Hier kunt u dit natuurlijke product ervaren en de vele kleuren in het echt zien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze vloeren? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0575 43 23 31. U mag ons ook een bericht sturen per mail via info@ecobouwen.nl.

"Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen.“