Natuurlijk gips

Voor een natuurlijke afwerking van uw wanden is natuurlijk gips een stijlvolle en eco-vriendelijke keuze. Het stucen met natuurlijk gips heeft de volgende voordelen:

  • Alleen grondstoffen van strikt natuurlijke oorsprong
  • Verwijdert vervuilende stoffen uit de lucht van uw interieur
  • Geschikt voor het pleisteren en stucen van oude en nieuwe pleister
  • Een natuurlijke ‘edel’ witte kleur.

Ecobouwen: uw partner voor natuurlijke afbouw

Wij werken met het natuurlijke gips van Kerakoll. Ons bedrijf werkt uitsluitend met natuurlijke materialen en wij garanderen hoge kwaliteit door de duurzaamheid van onze producten. Garantie op ons stucwerk is een vanzelfsprekendheid.

In een kennismakingsgesprek waarin wij uw wensen en verwachtingen bespreken, maken we samen een plan van aanpak. Ons ervaren bedrijf heeft 20 jaar ervaring met het verwerken van verschillende natuurlijke stucsoorten.

“Uitsluitend grondstoffen van strikt natuurlijke oorsprong.”

BioGesso Kerakoll

Ecobouwen werkt met Biogesso van Kerakoll. Deze variant van natuurlijk gips voldoet aan de EN 13279‑1 norm en is geschikt om zowel over oud als nieuw aangebracht pleisterwerk aan te brengen. We kunnen hiermee desgewenst ook in badkamer of keuken stucen. Het resultaat is, naar gelang van uw wensen, strak of meer organisch met structuur.

“Met natuurlijk gips is een afwerking van spiegelglad tot marmerachtig mogelijk.”

Aanvullend advies of inspiratie

Bent u nieuwsgierig hoe het stucwerk met natuurlijke gips van Ecobouwen eruitziet? Of bent u benieuwd of natuurlijk stucwerk überhaupt iets voor u is? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Toldijk, nabij Zutphen. Bekijk de verschillende varianten en laat u overtuigen! Er zijn meerdere voorbeelden en verschillende wanden te bezichtigen. Ons team staat klaar om alle eigenschappen te bespreken en uw wensen te inventariseren.

Wanneer u geïnteresseerd bent in extra informatie of een offerte op maat, kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoon 0575 43 23 31 of e-mail info@ecobouwen.nl.