Betonvloer

Natuurlijke betonstuc of beton ciré op vloeren. Ervaar een ongeëvenaarde uitstraling met een betonvloer!

  • Slijtvast.
  • Waterdicht.
  • Ideaal met vloerverwarming.
  • Gemakkelijk in onderhoud.
  • Strakke of meer levendige uitstraling.
  • Ecowall base betonstuc en beton ciré leverbaar in veel kleuren (RAL en NCS).

Vloeren van betonstuc

Een betonvloer van betonstuc is ijzersterk en slijtvast. Omdat een vloer waterdicht en naadloos is, zijn de vloeren uitermate geschikt om toe te passen in badkamers, keukens en wc’s, maar ook in woonkamers is het ideaal.

De vloer kan in alle mogelijke kleuren en vormen van “levendigheid” worden uitgevoerd.

“ Een vloer van betonstuc is ideaal in combinatie met vloerverwarming.”

Op welke ondergrond kan een vloer van betonstuc?

In principe kan betonstuc worden aangebracht op iedere stucondergrond. Dit is bijvoorbeeld een cementdekvloer of een bestaande tegelvloer. Hiervoor hoeft u dus niet eerst uw oude tegelvloer te slopen. Op hout kan betonstuc niet rechtstreeks worden aangebracht, hiervoor “werkt” hout te veel.

Beton ciré of betonstuc?

De termen betonstuc en beton ciré worden vaak door elkaar gebruikt. Het lijkt ook erg veel op elkaar.

De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Het heeft een iets levendiger karakter dan betonstuc.

Betonstuc van Basebeton is in net wat meer kleuren leverbaar. Voor de rest zijn er qua eigenschappen van het materiaal geen verschillen.

Eindeloos veel kleuren met betonstuc

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Ons team van Ecobouwen kan praktisch elke gewenste kleur op maat voor u maken.

Neemt u vooral contact op en bespreek de mogelijkheden en uw wens voor een specifieke kleur.

“ Betonstuc leverbaar in alle mogelijke kleuren.”

De prijs per vierkante meter

Wanneer u benieuwd bent naar onze prijzen voor een betonvloer, raden we u aan om te bellen of te mailen. De prijs per vierkante meter is van vele factoren afhankelijk. We adviseren hier altijd graag afhankelijk van de situatie zo gespecificeerd mogelijk over.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u betonstuc of beton ciré laten aanbrengen op uw bestaande vloer? Wilt u een nieuwe vloer van betonstuc? Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Toldijk, nabij Zutphen. Hier kunt u dit natuurlijke product ervaren en de vele kleuren in het echt zien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Beton Ciré of over de andere producten van Ecobouwen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0575 43 23 31. U mag ons ook een bericht sturen per mail via info@ecobouwen.nl.

Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen.