Interieurontwerp

Er komt veel kijken bij het (ver)bouwen van een woning. Zeker met oog op duurzaamheid en circulariteit is het soms lastig een weg te vinden in de wereld van het natuurlijk en verantwoord (ver)bouwen. Wij staan u graag bij als adviseur op het gebied van ontwerp, indeling en kleur.

“Wij staan u bij als adviseur en streven naar ruimtes met prettig routing en leveren creatieve oplossingen aan”

Of het nu gaat om een ontwerp voor een geheel interieur of puur om een specifieke ruimte, wij geven graag passend advies. Wij kunnen u tijdens het gehele (af)bouw proces adviseren maar ook voor losse adviesmomenten kunt u bij ons terecht.

Kleur- en product advies

U bent zoekende naar gezonde opties voor de afwerking van uw interieur. Tijdens een kleur- adviesgesprek komen verschillende soorten duurzame wand- en vloerafwerkingen aan bod. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een kleurenplan voor u opstellen.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Tierrafino, KEIM, StoneAge en Auro. Tevens beschikken wij over een showroom waar vele afwerkingsmogelijkheden kunnen worden bezichtigd.

Indelingsontwerp & 3D impressie

Een indelingsontwerp geeft de indeling van de ruimte weer. Tijdens een gesprek worden de wensen en eisen besproken. Vervolgens gaan wij aan de slag en creëren een indelingsplan voor de ruimte(s). Wij werken richting een prettige routing en creatieve oplossingen.

Wenst u een impressie van de daadwerkelijke beleving van de ruimte ? Via een 3D weergave krijgt u een visuele voorstelling van het hoe het er uit gaat zien, wel zo prettig!

Particuliere en zakelijke markt

U kunt bij ons zowel als particuliere klant als zakelijke klant advies inwinnen op het gebied van duurzaam en/of eco interieurvormgeving. Mocht u een offerte op maat willen ontvangen voor uw project dan kunt u uw verzoek hier indienen.

Kennismaking inplannen?

Een kennismakingsgesprek vindt op ons kantoor in Toldijk of telefonisch plaats en is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw plannen en situatie, daarnaast is er uiteraard ruimte om vragen aan ons te stellen.

Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)575-43 23 31 of een e-mail sturen naar info@ecobouwen.nl.

Aan de hand van het kennismakings gesprek kan er een vrijblijvende offerte worden opgemaakt.