Interieuradvies & ontwerp

Neem contact op

Warm, huiselijk en comfortabel

Met oog op duurzaamheid en circulariteit is het soms lastig een weg te vinden in de wereld van het natuurlijk en verantwoord (ver)bouwen. Wij staan u daarom graag bij als adviseur op het gebied van ontwerp, indeling en kleur.

Strak, stijlvol, rustiek of een combinatie van dat alles. Wij helpen u graag aan een uniek duurzaam interieur. Een ontwerp is pas geslaagd als u zich thuis voelt in de ruimte!

Uw vraag is onze uitgangspunt, trends zijn niet van belang maar een uniek concept met een knipoog hier en daar wel.

Waarom mensen voor Ecobouwen kiezen

Natuurlijk & duurzame (ver)bouwspecialist

Tijdens het gehele bouwproces kunnen wij u adviseren, begeleiden of het werk geheel uit handen nemen.

Met passie voor damp-open wonen

Specialist in het toepassen van damp- open materialen met vochtregulerende eigenschappen.

Hoge kwaliteit met garanties

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen & vakspecialisten.

Een duurzaam thuis

Bent u toe aan een nieuw interieur of heeft u misschien net een nieuw huis gekocht? In beide gevallen helpen wij u graag op weg. Met een kleur- en materialenplan zorgen wij samen dat duurzaamheid,  sfeer, kleur en inrichting samen komen.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Tierrafino, KEIM, StoneAge en Auro. Tevens beschikken wij over een showroom waar vele afwerkingsmogelijkheden kunnen worden bezichtigd.

Indelingsontwerp & 3D impressie

Een indelingsontwerp geeft de indeling van de ruimte weer. Tijdens een gesprek worden de wensen en eisen besproken. Vervolgens gaan wij aan de slag en creëren een indelingsplan voor de ruimte(s). Wij werken richting een prettige routing en creatieve oplossingen.

Wenst u een impressie van de daadwerkelijke beleving van de ruimte ? Dit is ook mogelijk! Via een 3D weergave krijgt u een visuele voorstelling van hoe het er uit gaat zien, wel zo prettig!

Of het nu gaat om een ontwerp voor een geheel interieur of puur om een specifieke ruimte, wij geven u graag passend advies. Wij kunnen u tijdens het gehele (af)bouw proces adviseren maar ook voor losse adviesmomenten kunt u bij ons terecht.

Benieuwd naar onze projecten?

Neem dan een kijkje op onze projecten pagina. Van badkamer tot woonkamer, er is genoeg inspiratie te vinden.

Portfolio

Woning, kantoor of winkel

U kunt bij ons zowel als particuliere klant als zakelijke klant advies inwinnen op het gebied van duurzaam en/of eco interieurvormgeving. De uitgangspunten van ideeën en het ontwerp worden altijd bepaald door de opdrachtgever. De wens is leidend en vertalen wij naar een passend ontwerp.

Daarnaast bevind u zich dicht bij de bron: wij hebben naast stukadoors ook schilders in dienst die het werk kunnen uitvoeren. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Ideeën ontstaan vaak al tijdens het eerste gesprek. De  eerste kennismaking kan plaats vinden op ons kantoor in Toldijk of telefonisch en is gratis en vrijblijvend. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een offerte opmaken.

Boek een afspraak op: www.ecobouwen.nl/adviesgesprek of neem telefonisch contact met ons op:

+31 (0)575-43 23 31

Vrijblijvende kennismaking inplannen?

Een kennismakingsgesprek vindt op ons kantoor in Toldijk of telefonisch plaats en is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw plannen en situatie, daarnaast is er uiteraard ruimte om vragen aan ons te stellen. Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)575-43 23 31 of een e-mail sturen naar info@ecobouwen.nl. Aan de hand van het kennismakings gesprek kan er een vrijblijvende offerte worden opgemaakt.

Maak een afspraak +31 (0)575-43 23 31