Isolatie adviesgesprek

Wenst u gericht isolatie advies? U kunt bij ons terrecht voor passend isolatie advies voor zowel dak, wand als vloer. Ook kunt u gerust uw vraagstuk over een gehele woning of verbouwing van bijvoorbeeld een garage bij ons neerleggen.

Natuurlijke isolatiematerialen beschermen tegen koude, hitte, lawaai en brandgevaar. De materialen reguleren de vochthuishouding en zijn sterk thermisch en geluids- isolerend. Door het gebruik van damp- open materialen ontstaat er een beter leefklimaat in uw woning en maakt het tegelijkertijd duurzamer en energiezuiniger.

Gesprek op maat

Als u kiest om uw huis natuurlijk te isoleren dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Natuurlijke isolatiematerialen zijn damp-open en toch luchtdicht en bevatten geen giftige of schadelijke stoffen. Natuurlijk isolatiemateriaal is een zeer goed alternatief voor producten zoals steenwol, glaswol, pir en pur.

Tijdens een gesprek via Zoom kun u al uw vragen stellen en brengen wij advies uit over hoe het beste te isoleren.

“ Laat u adviseren door onze isolatie expert en ontdek de mogelijkheden van duurzaam isoleren.”

Hoe gaat het in zijn werking?

U kunt een isolatie adviesgesprek met ons in plannen via de e-mail of telefoon. U krijgt vervolgens een uitnodiging voor het online gesprek of er wordt een gesprek in Toldijk gepland. Wij vinden het prettig als u vooraf aan het gesprek tekeningen van de woning en enige achtergrond informatie via de e-mail naar ons stuurt.

Het gesprek vind plaats via Zoom of in onze showroom in Toldijk. De mogelijkheden worden besproken, achtergrond informatie van de duurzame materialen en kunt al uw (technische) vragen aan ons stellen.

Advies tarieven

Een isolatie adviesgesprek met één van onze experts kost €50 inclusief BTW.

Na het gesprek kan er een offerte voor u worden opgemaakt voor afname van materialen. Mocht u overgaan tot een bestelling dan wordt de €50 die u heeft betaald voor het gesprek van het bedrag afgehaald.

Afspraak in plannen?

Wanneer u geïnteresseerd bent om een gesprek in te plannen, twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op via telefoon   0575 43 23 31  of e-mail   info@ecobouwen.nl.