Werken bij

Om ons team te versterken hebben wij op dit moment onderstaande vacatures:

  • Leerling stukadoor
  • Allround stukadoor

Vacature leerling stukadoor

Als leerling stukadoor leer je aan de hand van een ervaren stukadoor de werkzaamheden eigen te maken. Je volgt een 'opleiding' door vier dagen per week samen te werken met een andere stukadoor. Degene leert jou de fijne kneepjes van het vak en krijg je ruim de tijd om je de werkzaamheden eigen te maken. Daarnaast ga je een dag per week naar school.

Ecobouwen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op nieuwbouw, renovatie en restauratie met natuurlijke materialen. Wij werken met leem, kalk, betonstuc en tadelakt. Tevens zijn we gespecialiseerd in isoleren met natuurlijke isolatiesystemen.

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en communicatief vaardige leerling stukadoor tussen de 18 en 22 jaar die beschikt over een goed werk ethos en goed kan samenwerken in een klein team. Daarnaast vragen we een positieve grondhouding ten aanzien van alle mogelijke uitdagingen die je dagelijks tegenkomt.

Vaardigheden

We vragen van je om creatief mee te denken en oplossingsgericht bezig te zijn in het werkveld. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit particulieren. Goed met mensen om kunnen gaan is een vereiste. Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de provincies Gelderland en Overijssel. Het is een vereiste dat je de stukadoorsopleiding doet of gaat doen in een leerwerktraject van een dag school en vier dagen werken. Het is een pre als je je rijbewijs hebt of hiermee bezig bent .

Wij bieden een uitdagende baan met veel afwisseling in een dynamisch bedrijf. Bij bevonden geschiktheid, bieden wij de mogelijkheid tot een vast contract. Onze vergoeding is marktconform volgens de Afbouw CAO. Als bovenstaande je aanspreekt kun je tel contact opnemen met Peter van het Westeinde via 06-21200601 of mailen naar info@ecobouwen.nl

aanbrengen leemstuc door Ecobouwen

Vacature all-round Stukadoor

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen je vakgebied?
Wil je nieuwe technieken leren en zoek je meer afwisseling ?
Ben je geïnteresseerd in het werken met natuurlijke producten?
Wil je je grenzen verleggen?

Voel je je aangesproken door bovenstaande, dan is dit de kans voor jou!!

Ecobouwen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op nieuwbouw, renovatie en restauratie met natuurlijke materialen. Wij werken met leem, kalk, betonstuc en tadelakt. Tevens zijn we gespecialiseerd in isoleren met natuurlijke isolatiesystemen.

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en communicatief vaardige stukadoor die beschikt over een goed werk ethos en goed kan samenwerken in een klein team. Daarnaast vragen we een positieve grondhouding ten aanzien van alle mogelijke uitdagingen die je dagelijks tegenkomt.

Vaardigheden

We vragen van je om creatief mee te denken en oplossingsgericht bezig te zijn in het werkveld. Naast je uitstekende stuk vaardigheden is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt, Je zult ook regelmatig andere werkzaamheden moeten verrichten denk hierbij aan licht timmerwerk, metselwerk etc.

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit particulieren. Goed met mensen om kunnen gaan is een vereiste. Ons werkgebied betreft hoofdzakelijk de provincies Gelderland en Overijssel. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die de volledige stukadoors opleiding gevolgd heeft en interesse heeft in het werken met natuurlijke materialen, graag nieuwe technieken wil aanleren en flexibel is. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden een uitdagende baan met veel afwisseling in een dynamisch bedrijf. Bij bevonden geschiktheid, bieden wij de mogelijkheid tot een vast contract. Onze vergoeding is marktconform volgens de Afbouw CAO. Als bovenstaande je aanspreekt kun je tel contact opnemen met Peter van het Westeinde Tel:06-21200601 of mailen naar info@ecobouwen.nl