Snel en eenvoudig uw badkamer verbouwen

Tadelakt badkamer Bantega 4

Wilt u uw bestaande badkamer verbouwen en deze graag een nieuwe look geven? Het is mogelijk om een bestaande badkamer eenvoudig en snel te renoveren, het liefst natuurlijk zonder veel sloopwerk of nieuw leidingwerk. Heel lang hoeft zo'n badkamer renovatie niet te duren. Het is mogelijk om binnen twee weken een gehele badkamer een nieuwe look te geven, zowel een grote als een kleine badkamer.

Als je een badkamer wilt verbouwen zonder te slopen is het handig om de indeling van de badkamer niet te veranderen. Dit scheelt ook een hoop in de kosten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw badkamermeubel, toilet, douche en of bad. En daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om over bestaand tegelwerk heen te stucen.

Stucen over tegels in de badkamer

Het verwijderen van tegels geeft een hoop troep. Hoe ideaal is het als de tegels blijven zitten en hier overheen een laag waterdicht stucwerk wordt aangebracht? Zitten de bestaande tegels goed vast, dan is het mogelijk om met een speciale primer over het bestaande tegelwerk heen te gaan. Deze speciale primer zorgt ervoor dat het nieuwe waterdichte stucwerk goed kan hechten en blijft zitten. Naast de badkamer kan dit natuurlijk ook worden toegepast in het toilet, de bijkeuken, de keuken, de vloer etc.

Badkamer stucen

Als u graag een badkamer wilt zonder tegels, dan is waterdicht stucwerk dus ideaal. Met stucwerk in de badkamer creëert u relatief eenvoudig een totaal andere look. Waterdicht stucwerk is ook voegloos, dus makkelijk schoon te houden.

Welke soort stuc is dan geschikt voor de badkamer? Bij Ecobouwen werken wij met natuurlijke tadelakt en betonstuc. Dit stucwerk brengen wij aan in de douche, achter het bad, op het plafond, op de wanden, bij het toilet, op de vloer etc.

Voor zowel tadelakt als betonstuc geldt:

  • Waterdicht;
  • Vrijwel elke denkbare vorm kan gemaakt worden;
  • Voor gebruik binnen en buiten;
  • Onderhoudsarm.
  • Geeft een unieke uitstraling aan elke ruimte.

Mooi beeldmateriaal van een van onze klanten waarbij de badkamer in twee weken tijd een complete make-over heeft gekregen. Bestaande tegels bleven gewoon zitten en onze stukadoors hebben Ecowall Tadelakt op de wanden en de rand van het bad aangebracht en Ecowall base betonstuc op de vloer. Een zeer geslaagde make-over!

Prijs voor het stucen van een badkamer

Wilt u graag uw badkamer laten stucen en wilt u weten wat de totaalprijs of prijs per m2 is? Vraag dan direct een offerte aan. De kosten verschillen onder andere per soort stucwerk, de grootte van de badkamer en de locatie. Wij maken graag een offerte voor u waarin wij de kosten en de prijs per m2 in detail uitwerken.

Zelf badkamer stucen

Wilt u graag zelf aan de slag om uw eigen badkamer te stucen? Via onze webshop www.eco-bouwmaterialen.nl kunt u gemakkelijk tadelakt en betonstuc bestellen. Ook kunt u hier terecht voor stuc gereedschap en uitgebreide verwerkings informatie.

Heeft u vragen en wilt u graag meer weten? Neem contact met ons op via 0575 432331 of info@ecobouwen.nl om de mogelijkheden door te nemen. Meer inspiratie nodig? Bekijk het overzicht van onze projecten.

Deel dit bericht: