Metallic stuc, de eyecatcher in huis!

B5C0714C-93D1-44F7-9FA7-F5BEF779439D_1_201_a-1-scaled

Metallic stuc, of ook wel Oxidestuc genoemd,  is de nieuwste trend op het gebied van wandafwerkingen. Oxidestuc is een vorm van betonstuc maar dan met een metallic glans. Het materiaal geeft een uniek sprankelend effect aan uw interieur.

Oxide stuc is uitermate geschikt voor op wanden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de achterwand van uw keuken. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor meubelen. Omdat het product enigszins krasgevoelig is raden wij dit af voor de vloer. Ook valt het niet te adviseren om het in de natte cel van een badkamer toe te passen. Mocht u wel waterdicht stucwerk willen in de badkamer dan adviseren wij Betonstuc of Tadelakt.

Onze vakmensen hebben ruim ervaring met het aanbrengen van o.a. Oxidestuc, Betonstuc, Tadelakt en daarmee bent u verzekerd van een perfect resultaat!

Kleuren Oxidestuc

Stucwerk met metallic effect is te krijgen in de kleuren Gold, Steel, Bronze, Copper, Rust en Aluminum. Het is puur maatwerk, u kunt zelf bepalen hoeveel glans en hoeveel metallic effect u wilt. Dit is ook afhankelijk van de coating die wordt gebruikt. Gaat u voor subtiel of juist voor de extravagante glimmer, wij zorgen ervoor dat de afwerking geheel naar uw wens is.

U kunt de kleuren komen bezichtigen in onze showroom te Toldijk. U bent er van verzekerd dat het sterk, slijtvast en functioneel is.

Nieuwschierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op om een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen of om de brochure te ontvangen.

Deel dit bericht: