Betonstuc voor een duurzame woning

Natuurlijke betonstuc op wanden en vloeren: ervaar een stoere en strakke uitstraling!

  • Slijtvast
  • Waterdicht
  • Gemakkelijk in onderhoud

Ecowall base betonstuc en beton ciré zijn leverbaar in alle mogelijke kleuren.

“ Kies voor een unieke en stoere betonlook met betonstuc op vloeren of wanden.”

Badkamers en keukens

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal waarmee je wanden een strakke natuursteen- of betonlook uitstraling kunt geven. Door de waterdichte afwerking is de stuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in natte ruimtes. Vocht en vuil tasten de stuc op wanden, vloer of muur niet aan.

Vloeren

Een vloer van betonstuc is ijzersterk en slijtvast. Omdat een vloer waterdicht en naadloos is, zijn de vloeren uitermate geschikt om toe te passen in badkamers, keukens en wc’s, maar ook in woonkamers is het ideaal.

De vloer kan in alle mogelijke kleuren en vormen van “levendigheid” worden uitgevoerd.

Andere toepassingen van betonstuc

De mogelijkheden voor betonstuc zijn eindeloos en geven overal een prachtige uitstraling. Ideaal voor uw:

  • Badkamer, toilet of vloer.
  • Finoven
  • Sauna
  • Tafelblad of aanrechtblad
  • Buitenmeubelen
  • Open haard

Op welke ondergrond kan betonstuc?

In principe kan betonstuc worden aangebracht op iedere stucondergrond. Voor vloeren is dit bijvoorbeeld een cementdekvloer of een bestaande tegelvloer. Voor wanden is dit plaatmateriaal of tegelwanden. Op hout kan betonstuc niet rechtstreeks worden aangebracht.

Beton ciré of betonstuc?

De termen betonstuc en beton ciré worden vaak door elkaar gebruikt. Het lijkt ook erg veel op elkaar. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Betonstuc van Basebeton is in net wat meer kleuren leverbaar en heeft een iets rustiger karakter dan beton ciré. Voor de rest zijn er qua eigenschappen van het materiaal geen verschillen.

Eindeloos veel kleuren met betonstuc

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Ons team van Ecobouwen kan praktisch elke gewenste kleur op maat voor u maken.

Neemt u vooral contact op en bespreek de mogelijkheden en uw wens voor een specifieke kleur.

“Betonstuc leverbaar in alle mogelijke kleuren”

De prijs per vierkante meter

Wanneer u benieuwd bent naar onze prijzen, raden we u aan om te bellen of te mailen. De prijs per vierkante meter is van vele factoren afhankelijk. We adviseren hier altijd graag afhankelijk van de situatie zo gespecificeerd mogelijk over.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u betonstuc of beton ciré laten aanbrengen in uw keuken of badkamer? Wilt u een vloer van betonstuc? Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Toldijk, nabij Zutphen. Hier kunt u dit natuurlijke product ervaren en de vele kleuren in het echt zien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Beton Ciré of over de andere producten van Ecobouwen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0575 43 23 31. U mag ons ook een bericht sturen per mail info@ecobouwen.nl.

Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen.