Betonstuc voor een duurzame woning

Wilt u graag betonstuc in uw woning? Bent u aan het verbouwen en zoekt u een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van natuurlijke stuc als beton ciré? Dan zit u goed bij Ecobouwen.

Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen.

Bent u uw badkamer of keuken aan het verbouwen en wilt u graag betonstuc aanbrengen in een van deze ruimtes? Bekijk dan de mogelijkheden bij Ecobouwen of kom langs in onze showroom om onze natuurproducten te bekijken. Neem contact op voor meer informatie.

Slijtvaste en duurzame betonstuc

  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • 20 jaar ervaring met natuurlijk verbouwen en renoveren
  • Bezoek onze showroom in Toldijk nabij Zutphen
  • Uw gewenste betonstuc kleur op maat gemaakt
  • Onze stuc is slijtvast en duurzaam
  • Natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit

Hoogwaardig materiaal voor wanden

Betonstuc is een hoogwaardig pleister materiaal waarmee je wanden een strakke en stoere natuursteen- of betonlook uitstraling kunt geven. Door de waterdichte afwerking is de stuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegel wanden in natte ruimtes. Vocht en vuil tast de stuc op de wanden, vloer of muur niet aan.

Sterk betonstuc geschikt voor badkamer of vloer

Het is stucwerk dat zeer hard, voegloos, waterdicht en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. Ideaal dus voor uw badkamer, toilet of vloer. Maar de betonlook is ook toepasbaar in uw keuken, finoven, sauna, tafelblad, stoomdouche, buitenmeubelen, open haard en op de muur in de woonkamer.

“Kies voor een unieke en stoere betonlook met onze op maat gemaakte betonstuc”

Beton ciré: gewreven beton

Betonstuc wordt ook wel beton ciré genoemd. Die benaming is afkomstig uit Frankrijk. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het beton ciré.

Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is beton ciré een ideaal product voor vele (natte) ruimtes in uw huis. Tevens is het een goed alternatief voor tadelakt of leemstuc. Deze stucwerken zijn eveneens waterdicht.

Betonstuc vloer, tadelakt badkamer en finoven 32 LTF afgewerkt met kalkstuc 8Beton Ciré Originale

Wij werken onder andere met:

  • Beton Ciré Originale.
  • Ecowall base betonstuc.
  • MyCrete betonstuc.

Eindeloos veel kleuren met betonstuc

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Door de unieke samenstelling van onze betonstuc, is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. De stuc bestaat uit 44 standaard kleuren. Maar bij Ecobouwen kunnen we elke gewenste kleur op maat voor u maken.

Zit uw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en wij maken eigenhandig de kleur die u zoekt.

Natuurlijke, rustige en levendige uitstraling

Onze stuc heeft een heel natuurlijke en levendige uitstraling. Beton ciré, Ecowall base betonstuc en MyCrete hebben allemaal dezelfde kleurenkaart. Zowel Ecowall base betonstuc als MyCrete betonstuc onderscheiden zich van Beton ciré, met name in de rustigere uitstraling van het stucwerk.

Als u de producten en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt wilt zien, kom dan naar onze showroom in Zutphen.

Betonstuc vloer nieuwbouwwoning Rozendaal

Waarom kiezen voor betonstuc?

Wanneer u ervoor kiest om betonstuc in uw woning aan te brengen, dan maakt u een goede keuze. De stuc geeft uw woning namelijk niet alleen een zeer stijlvolle en unieke uitstraling. Het is ook nog eens erg sterk, voegloos, waterdicht en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Populair in vele interieurs

Betonstuc is dan ook, met zijn bijzondere karakter en makkelijk te onderhouden eigenschappen, tegenwoordig erg populair. En niet meer weg te denken uit de mooiste en stijlvolste interieurs en badkamers. De betonlook zorgt ervoor dat uw woning een bijzondere uitstraling krijgt die met geen enkel ander soort stucwerk te vergelijken is.

Omdat dit natuurlijke materiaal zo duurzaam en sterk is, is het in elke soort ruimte toepasbaar: van keukens en badkamers tot aan vloeren en sauna’s.

Betonstuc in de keuken

De prijs per vierkante meter

Wanneer u benieuwd bent naar onze prijzen, raden we u aan om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Wilt u de prijs per vierkante meter weten of voor meerdere vierkante meters? Hierop geven wij graag antwoord in het gratis adviesgesprek. Na dit gesprek kunt bij ons een offerte aanvragen.

Kom een kijkje nemen in onze showroom!

Wilt u betonstuc aanbrengen in uw keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Dan nodigen wij u van harte uit om een langs te komen in onze showroom in Zutphen. Hier kunt u met eigen ogen dit natuurlijke product aanschouwen en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt zien.

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over Beton Ciré of over de andere producten van Ecobouwen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0575 43 23 31. U mag ons ook een bericht sturen per mail via info@ecobouwen.nl .