Specialisaties van Ecobouwen

Heeft u een bestaand huis gekocht en wilt u deze graag natuurlijk verbouwen, een nieuwbouw huis graag bouwen met natuurlijke materialen of wilt u graag uw oude badkamer een nieuwe natuurlijke look geven? Bij Ecobouwen kunt u terecht voor advies, ondersteuning en de uitvoering van natuurlijke renovaties, restauraties, verbouwingen, strobalenbouw, kleine nieuwbouw of aanbouw. Wij hebben 20 jaar ervaring met het werken met natuurproducten. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, net als de relatie met onze klanten. Gedurende het hele proces werken we dan ook intensief samen, om zo uw wensen naar voldoening te realiseren.

Ecobouwen gespecialiseerd in natuurlijk dampopen (ver)bouwen

Ecobouwen is gespecialiseerd in grote en kleine renovaties, restauraties en verbouwingen van woningen en kantoren met natuurproducten. Tijdens het hele bouwproces kunnen wij u adviseren, begeleiden of het werk geheel uit handen nemen. Ecobouwen onderscheidt zich doordat u bij ons terecht kunt voor uw totale project die u op een natuurlijke wijze wilt (ver)bouwen. Van isolatie, natuurlijk plaatmateriaal en het verwarmingsvraagstuk tot aan natuurlijk stucwerk en natuurlijke verf toe. Alle producten kunt u ervaren en bekijken in onze showroom. Daarnaast beschikken wij over onze eigen vakmannen en stucadoors, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ecobouwen is o.a. gespecialiseerd in:

  • Het bouwen en aanleggen van tigchel finovens.
  • Het bouwen van Tigchelkachels.
  • (elektra infrarood) wand- en vloerverwarming.
  • Natuurlijke isolatie.
  • Natuurlijk plaatmateriaal.
  • Natuurlijk stucwerk voor wanden en plafonds van leemstuc, kalkstuc, natuurgips, Tadelakt en/of betonstuc.
  • Badkamers.
  • Tadelakt en betonstuc vloeren.

Onze webshop

Wilt u graag zelf aan de slag met natuurlijke producten? Dat is geen probleem! We adviseren u hier graag bij en al onze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop www.eco-bouwmaterialen.nl.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wilt u graag meer weten over natuurlijk bouwen, kom dan een keertje langs in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen) of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. Peter en zijn team staan u graag te woord en zijn bereikbaar via info@ecobouwen.nl of 0575-432331.