Koop producten van Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré is stucwerk dat zeer sterk, voegloos, waterdicht en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. Beton ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, finoven, sauna, stoomdouche en buitenmeubelen. Dit stucwerk is er in vele verschillende kleuren, waaronder de grijze beton look.

Van oorsprong is beton ciré een betonstuc, afkomstig uit frankrijk. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor vele ruimtes in uw huis. Tevens is het een goed alternatief voor tadelakt, wat eveneens waterdicht is.

Wij werken onder andere met:
– Beton Ciré Originale.
– Beton Floor.
– MyCrete betonstuc.

Kleurenkaart Beton ciré

Beton ciré heeft een heel natuurlijk en levendige uitstraling. Beton ciré, beton floor en MyCrete hebben allemaal dezelfde kleurenkaart. Beton floor is een nieuw type Beton Ciré dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. MyCrete betonstuc onderscheidt zich van Beton ciré met name in de rustigere uitstraling van het stucwerk. Als u de producten en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt wilt zien, kom dan naar onze showroom.

Eindeloos veel kleuren met Beton ciré, Beton floor & MyCrete betonstuc

Beton ciré is beschikbaar in 44 standaard kleuren. Mocht de gewenste kleur er niet tussen zitten, dan is het mogelijk om een kleur op maat voor u te maken.

 

Natuurlijke producten
Ecobouwen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het werken met  natuurlijke producten. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, restauratie  en verbouwingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt bellen  met 0575 432 331, kijk op de webshop of contact opnemen via ons contactformulier.

Klik hier voor meer inspiratie.