Tadelakt Gomera Grijs

Tadelakt Stone oppervlakken kunnen door meervoudige behandeling met Tadelakt Soap waterdicht worden afgesloten.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Tadelakt Ayers Rock

Tadelakt Stone oppervlakken kunnen door meervoudige behandeling met Tadelakt Soap waterdicht worden afgesloten.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Koop producten van Tadelakt

Tadelakt

Het tadelakt van Ecobouwen is perfect geschikt voor o.a. badkamers, toiletten en keukens. Badkamer tadelaktMet deze speciale waterdichte stuc, op basis van kalk, kunt u vrijwel elke denkbare vorm maken. Tadelakt is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik en geeft een unieke uitstraling aan elke ruimte. Naast het feit dat tadelakt een waterdicht stucwerk is, is het tevens voegloos, ideaal dus voor natte ruimtes!

Tadelakt is geschikt voor:

  • Badkamers.
  • Badkamerwanden.
  • Wasmeubels.
  • Baden.
  • Toiletten.
  • Sauna’s.
  • Houtkachels.
  • Als wandafwerking in de keuken of toilet.

Ecobouwen werkt met twee soorten tadelakt, origineel Marokkaans tadelakt en tadelakt afkomstig uit Spanje. Tadelakt laat zich ook mooi combineren met ons andere natuurlijke stucwerk, zoals o.a. listro glansleemstuc, beton ciré of kalkstuc.

Marokkaans tadelakt
Origineel Marokkaans tadelakt wordt gewonnen in Marokko en daar gebrand. Het originele natuurlijke waterafstotende tadelakt bevat een crackele effect waardoor tadelakt iets weg heeft van natuursteen. Tadelakt betekent (vrij vertaald) inwrijven of inmasseren. Het speciale effect van het materiaal wordt verkregen door tadelakt te polijsten met een (edel)steen. Bovendien kunt u Tadelakt ook nog op een speciale manier behandelen, waardoor het product er steeds levendiger uit gaat zien. Wij werken met de Tadelakt van Tierrafino en deze is verkrijgbaar in acht standaard kleuren. Daarnaast is het ook nog mogelijk om kleurpigmenten aan de Tadelakt toe te voegen. De originele Tadelakt is dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

 

Spaans tadelakt
Naast de Marokkaanse tadelakt werken wij ook met een onderhoudsarme Tadelakt van Spaanse bodem. De uitstraling komt overeen met die van origineel Marokkaanse Tadelakt, maar wordt op eenzelfde wijze als Beton Ciré en Beal Mortex verwerkt. De Spaanse tadelakt is tevens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. In onze showroom kunt u alle kleurstalen bekijken.

Advies op maat
Bent u benieuwd naar de voordelen van Tadelakt als stucwerk? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze producten en geven u advies op maat. Wilt u inspiratie op doen en tadelakt en alle mogelijke kleuren graag een keer in het echt bekijken, bezoek dan onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Bel met 0575 432 331 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier voor meer inspiratie.