Betonstuc voor een natuurlijke woning

Wilt u graag Betonstuc in uw woning? Bent u aan het verbouwen en zoekt u het stukadoorsbedrijf op het gebied van het aanbrengen van betonstuc en andere natuurlijke stuc? Dan bent u bij Ecobouwen aan het juiste adres! Wij zijn al 20 jaar expert in het werken met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Bij Ecobouwen kunt u terecht voor hulp bij renovaties, restauraties en verbouwingen. Bent u dus aan het verbouwen en wilt u graag betonstuc aanbrengen in uw woning? Bekijk dan de mogelijkheden bij Ecobouwen of kom langs in onze showroom om onze natuurproducten te bekijken!

Betonstuc is stucwerk dat zeer sterk, voegloos, waterdicht en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. Ideaal dus voor uw badkamer, toilet of vloer, maar betonstuc is ook toepasbaar in uw keuken, finoven, sauna, tafelblad, stoomdouche en buitenmeubelen.

Van oorsprong is beton ciré een betonstuc, afkomstig uit frankrijk. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor vele ruimtes in uw huis. Tevens is het een goed alternatief voor tadelakt, wat eveneens waterdicht is.

Wij werken onder andere met:

  • Beton Ciré Originale.
  • Ecowall base betonstuc.
  • MyCrete betonstuc.

Eindeloos veel kleuren met betonstuc

Bij Ecobouwen werken we uitsluitend met natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. Door de unieke samenstelling van onze betonstuc, is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. De betonstuc bestaat uit 44 standaard kleuren, maar bij Ecobouwen kunnen we elke gewenste kleur op maat voor u maken! Zit uw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en wij maken de kleur die u zoekt.

Betonstuc heeft een heel natuurlijk en levendige uitstraling. Beton ciré, Ecowall base betonstuc en MyCrete hebben allemaal dezelfde kleurenkaart. Zowel Ecowall base betonstuc als MyCrete betonstuc onderscheiden zich van Beton ciré met name in de rustigere uitstraling van het stucwerk. Als u de producten en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt wilt zien, kom dan naar onze showroom.

Waarom kiezen voor betonstuc van Ecobouwen?

Wanneer u ervoor kiest om betonstuc in uw woning aan te brengen, dan maakt u een zeer goede keuze! Betonstuc geeft uw woning namelijk niet alleen een zeer stijlvolle en unieke uitstraling, het is ook nog eens zeer sterk, voegloos, waterdicht en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Betonstuc is dan ook, met zijn bijzondere karakter en makkelijk te onderhouden eigenschappen, tegenwoordig erg populair en niet meer weg te denken uit de mooiste en stijlvolste interieurs en badkamers. Betonstuc geeft uw woning een bijzondere uitstraling die met geen enkel ander soort stucwerk te vergelijken is. Omdat dit natuurlijke materiaal zo duurzaam en sterk is, is het in elke soort ruimte toepasbaar: van keukens en badkamers tot aan vloeren en sauna’s.

Kom een kijkje nemen in onze showroom!

Wilt u betonstuc aanbrengen in uw woning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Dan nodigen wij u van harte uit om een langs te komen in onze showroom. Hier kunt u met eigen ogen dit natuurlijke product zien en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt zien. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over Beton Ciré of over de andere producten van Ecobouwen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.