Pavadentro

Ook isolatie materiaal is online beschikbaar via onze webshop. Kijk nu voor alle beschikbare isolatiematerialen.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Koop producten van Isoleren

Isoleren

Natuurlijke isolatie: èn duurzamer èn energiezuiniger

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om uw woning zo optimaal mogelijk te isoleren. Met natuurlijke dampopen isolatiematerialen slaat u direct twee vliegen in één klap: uw woning wordt èn duurzamer èn energiezuiniger.

Bij Ecobouwen kunnen wij u helpen om de juiste natuurlijke isolatiematerialen te gebruiken op de daarvoor bestemde plaats. Hierbij gaat het om het maken van verschillende afwegingen die voor u persoonlijk van belang zijn.

Iedere woning vraagt om een eigen benadering. Kiest u zo alleen voor een hoge RD waarde of wilt u ook door een goede isolatie geluid absorberen? Wij hebben isolatiemateriaal van Pavatex, Isovlas, Métisse, Doscha schapenwol en HempFlax. U kunt deze materialen rechtstreeks in onze webshop kopen. Heeft u graag advies over onze producten en het gebruik daarvan, neem dan contact met ons op.

Voorbeeld isolatieproject
Slaapkamer mkk kalkpleister 1 www.ecobouwen.nlIn deze slaapkamer is de schuine wand geïsoleerd met Isovlas en Isolair platen van Pavatex afgewerkt met een klimaat kalk pleister (naturetherm MKK klimaat-kalk). De achterwand is geïsoleerd met Pavadentro en tevens afgewerkt met een klimaat kalkpleister (naturetherm MKK klimaat-kalk).

Een optimaal leefklimaat door de damp-open structuur en hoge alkaliteit ter voorkoming van schimmelvorming.