Bekijk referenties van Finovens

Finovens

Tigchel finovens zijn accumulerende houtkachels en natuurlijke warmtebronnen die de verbranding van hout en de afgifte van warmte goed scheiden. Door de warmte van de kortstondige verbranding efficiënt op te slaan, kunnen de wanden van de finoven zo dagen warmte uitstralen. Hier wordt de omgeving heerlijk warm van. Zo levert 2 uur stoken minimaal 24 uur warmte op, waardoor veel energie wordt bespaard. Bij Ecobouwen kunt u de gebruiksvriendelijke Finovens op maat laten maken in de vorm en kleur van uw keuze. Zo heeft u altijd een unieke vormgeving met een nette afwerking.

 

Tigchelkachels staan voor duurzaam warm stoken. Zo zit de kracht van de Tigchelkachel niet alleen in de verbrandingskamer met naverbranding, maar door zijn massief stenen lichaam blijft hij ook bijzonder lang warmte uitstralen. Met gering houtverbruik en 1,5 uur stoken, profiteert u 8 tot 12 uur van een kachel die uw kamer gelijkmatig verwarmd. Dit maakt het een energiezuinige en kostenbesparende warmtebron. Door de lange levensduur en goedkope brandstof is de Tigchelkachel zo een waardevolle investering. Daarnaast is de Tigchelkachel in een aantal uren opgebouwd en leverbaar in 4 modellen en 14 kleuren.

 

Kijk voor meer informatie over de Tigchelkachel en -finoven ook op onze speciale site www.ecofinovens.nl .

Wij zijn aangesloten bij WARM in Nederland. WARM in Nederland is de branchevereniging van leveranciers van warmte accumulerende houtkachels. De leden van WARM stellen aan hun geleverde producten en zichzelf hoge eisen. Niet alleen in het geven van een hoge kwaliteit in comfortbeleving en warmte-efficiëntie, ook bieden de leden garanties op de inpasbaarheid van houtkachels (en de warmteafgifte) in woningen en de levensduur.

warm_in_nl