Koop producten van Workshop isoleren

Workshop isoleren

Schrijf u nu in: workshop natuurlijk & duurzaam isoleren

Bij Ecobouwen delen we graag onze passie voor het werken met natuurlijke producten. Via workshops en informatieavonden proberen we deelnemers voldoende kennis mee te geven om thuis of in het eigen atelier de aangeleerde technieken verder uit te werken.

Datum workshop: zaterdag 1 december 2018.

In een ochtend geven we de deelnemers kennis mee over de soorten, de mogelijkheden en de juiste toepassing van natuurlijke isolatiematerialen. Wij behandelen dakisolatie, vloerisolatie, wand- & gevelisolatie en geluidsisolatie afgestemd op de informatiebehoeften van de deelnemers. Hoe creëer je een zo optimaal mogelijk damp-open systeem? Dient er wel of geen damprem te worden toegepast? Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we verschillende casussen en tevens de afwerkingsmogelijkheden door. Deze introductie is bedoeld voor mensen die graag zelf hun woonhuis of kantoor willen isoleren en zodoende goed geïnformeerd van start kunnen gaan.

  • De ochtend duurt van 10.00u tot 11.30u.
  • incl koffie/thee.
  • Deelname is gratis.

Wilt u zich opgeven voor deze introductie, stuur dan een mailtje naar info@ecobouwen.nl. Staat er (nog) geen datum gepland, dan kunt u zich opgeven en dan plannen wij bij voldoende deelnemers een extra workshop in.