Koop producten van Workshop tadelakt

Workshop tadelakt

Met de tadelakt workshop van Ecobouwen leert u hoe u zelf aan de slag kunt met dit unieke product. Tadelakt is een waterafstotende stuc, die zowel binnen als buiten toepasbaar is. Het product is bij uitstek geschikt voor in de badkamer of keuken. De professionals van Ecobouwen leren u in één dag hoe u met dit product kunt werken.

Tadelakt workshop: nieuwe data volgen

Voor het werken met tadelakt is veel ervaring vereist. Het is niet mogelijk om al deze ervaring op te doen in een dag, maar Ecobouwen kan u wel op weg helpen. In de tadelakt workshop proberen we u voldoende kennis mee te geven, om vervolgens zelf de aangeleerde technieken verder uit te werken. Wij doorlopen met u het hele tadelakt proces, het voorbereiden van ondergronden en het verwerken van verschillende kleuren en materialen. In deze workshop werken wij met een onderhoudsarme Tadelakt van Spaanse bodem. De verwerking komt overeen met Beton Ciré en Mortex, maar met de uitstraling van origineel Marokkaanse Tadelakt.

  • Leren werken met tadelakt voor professionals en particulieren.
  • De dag duurt van 9.30 tot 15.00.
  • Inclusief biologische lunch, koffie/thee.
  • Kosten bedragen EUR 150,- excl BTW.

Klik hier voor een overzicht van al onze workshops.

Meer informatie

Bent u een handige doe-het-zelver en wilt u graag meer weten over onze tadelakt workshop? Bel met 0575 432 331 of vul het contactformulier in op de website. Wilt u zich opgeven voor deze workshop, stuur dan een mailtje naar info@ecobouwen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens!