Koop producten van Le Panyol houtoven

Le Panyol houtoven

Panyol-opbouw-en-vuurLe Panyol, koken in een echte houtoven voor binnen en buiten: een authentieke en natuurlijke leefstijl.

Met een houtoven van Le Panyol kan u de waarden van een tijdloze alternatieve leefstijl herontdekken. Als een echte ambachtsman het bakken in het oog houden : op tijd een brood of een pizza in de oven schuiven en het tijdig er weer uithalen – een broodmeester zijn die voor elke stap het juiste tijdstip weet te detecteren, de eenvoud van echt genieten.

De natuurlijke warmte van het hout wordt opgeslagen in de kleisteen (tot 400 °C in minder dan een uur). Zodra de as is verwijderd, geeft de houtoven deze warmte terug af door straling en convectie. De houtoven van Le Panyol is echt een houtoven van hoge kwaliteit. De productie gebeurt door de Franse firma Fayol.

Het gamma houtovens werd ontwikkeld op basis van de oude houtoven met gewelfstenen. Ze kunnen door iedereen geplaatst worden, zowel binnen als buiten. Voor de niet-professionele modellen duurt dit slechts 2 uur. Dankzij de eenvoud en veiligheid van zijn opbouw, kan de Panyol houtoven perfect geïntegreerd worden in elke woonstijl, van klassiek tot modern.

Klik hier voor Le Panyol houtoven productinformatie
Klik hier voor meer technische productinformatie over Le Panyol houtovens.

Probeer ook de recepten voor houtoven, pizza-oven en broodoven.