Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zijn niet alleen milieuvriendelijk: het voegt ook echt wat toe aan de sfeer van uw huis en uw leefgemak. Bij Ecobouwen werken we met kwalitatieve natuurproducten voor bijvoorbeeld het isoleren van uw woning, het verwarmen hiervan of het stucen van wanden, plafonds en vloeren. Door haar natuurlijke aard hebben de producten vele extra voordelen. Zo ademen uw wanden beter met natuurlijke isolatie en het gebruik van natuurlijk leem, ruikt uw nieuw geverfde kamer met natuurverf direct fris en zijn sauna’s die zijn bewerkt met Betonstuc en/of Tadelakt mooi, voegloos en gebruiksvriendelijk.

Kiezen voor natuurproducten, betekent slim gebruikmaken van materialen. En natuurlijk draagt u ook meteen een steentje bij aan een beter leefklimaat.

Bouwen of verbouwen met natuurlijke materialen

Gaat u renoveren of verbouwen en wilt u dit zo natuurlijk mogelijk doen? Dan bent u bij Ecobouwen aan het juiste adres! Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen en garanderen hoge kwaliteit door de duurzaamheid van onze producten. Wij geven garantie op onze producten en diensten en daarnaast vinden wij een persoonlijke benadering waarin rekening wordt gehouden met uw wensen en verwachtingen zeer belangrijk.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wilt u graag meer weten over natuurlijk (ver)bouwen, kom dan een keertje langs in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen) of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. Peter en zijn team staan u graag te woord en zijn bereikbaar via info@ecobouwen.nl of 0575-432331.

Klik hier voor meer inspiratie.