Listro Dover Wit

Stucco Lustro geeft stijlvolle effecten op binnenmuren, houten meubelen en plafonds.

Bekijk in de webshop
Direct contact over dit product
Koop producten van Listro glansleemstuc

Listro glansleemstuc

Badkamer-beton-cire-en-listro-Doetinchem-19Tierrafino Listro is leemglansstuc voor het interieur. De natuurlijke stucco lustro is vermengd met plantaardige was, waardoor een prachtig glanzend effect ontstaat. Het aantrekkelijke van Listro is dat er bij het opbrengen subtiele kleurnuances ontstaan en derhalve wordt Listro vaak gekozen om interieurs een bijzonder accent te geven. Dat kan een woning zijn, maar ook een kantoor, een winkel of een entrée zijn.

Tierrafino Listro is een 100% natuurlijke, decoratieve glansstuc (stucco lustro) op basis van leem. Door het natuurlijke Listro product met verschillen in diepte en glans te gebruiken op binnenmuren, houten meubelen en plafonds ontstaan er stijlvolle effecten en subtiele kleurnuances. Daarbij is Listro ook nog eens vuil- en waterafstotend te maken met bijenwas. Hierdoor wordt de wand afgesloten van zuurstof en vocht. Zo is uw wand waterafstotend en dus zeker geschikt voor uw toilet, badkamer, hal, keuken, kachel etc. Waterafstotend is niet waterdicht, dus Listro is niet toepassen in gebieden met direct watercontact zoals de douche of het bad.

Kleuren en verwerking Listro leemstuc

Listro glansleemstuc is net zoals leemfinish en alle andere producten van Tierrafino verkrijgbaar in 8 standaard kleuren, te weten Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Doordat de producten van Tierrafino allemaal hetzelfde kleurenpallet kennen, zijn de producten onderling ook goed te combineren.

De standaardkleuren van Listro zijn onderling te mengen of kunnen met de natuurlijke pigmenten van Tierrafino op kleur gemaakt worden. Een extra mogelijkheid met Listro glansleemstuc is dat meerkleurige afwerkingen gerealiseerd kunnen worden. Tijdens het aanbrengen worden meerdere kleuren op elkaar aangebracht of er worden gelijktijdig twee of meer kleuren verwerkt. Het aantal kleurschakeringen is hierdoor vrijwel onbegrensd.

Ondergrond

Listro glansleemstuc is geschikt voor alle muurverf geschikte ondergronden. Het is geschikt om behangklare ondergronden zoals basis leem, kalk- en gipspleister, beton en gipsplaat mee te bepleisteren, al dan niet voorzien van een contact primer. Listro wordt in minimaal twee lagen opgebracht en de totale stuclaag bedraagt tussen de 0,4 en 0,9cm.

Wilt u dit product graag zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Voor vragen of hulp bij de juiste afwerking met Tierrafino Listro, Stucco Listro en bijenwas kunt u altijd bij ons terecht via 0575 432 331 of stuur een e-mail naar info@ecobouwen.nl. Direct te koop via onze webshop of wilt u eerst graag leren om te werken met listro glansleemstuc, dan helpen wij u graag onderweg door middel van onze workshop leemstuc.

Klik hier voor meer inspiratie.