Koop producten van HempFlax isolatie

HempFlax isolatie

Logo hempflaxHempFlax isolatie is een duurzaam isolatiemateriaal van natuurlijke hennepvezel en bestaat voor 90% uit hennepvezel en 10% bico of PLA (mais zetmeel) versterkingsvezel. Hempflax isolatie wordt in matvorm van verschillende dikten geleverd en is geschikt voor warmte -en geluidsisolatie van daken, muren en vloeren. Hempflax Isolatie is een goed ecologische alternatief voor de conventionele isolatiematerialen zoals Rockwool.

Kenmerken hennep isolatie

Hempflax isolatie is een kwaliteitsproduct met een hoge isolatiewaarde. Hempflax isolatie kenmerkt zich door uitstekende technische eigenschappen en voldoet aan de Europese technische toelatingseisen en DIN-normen met proef -en toelatingscertificaten. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Omdat hennepvezel geen eiwitten bevat is heeft het materiaal geen chemische behandeling tegen motten en kevers ondergaan. Als brandbestrijdingsmiddel is soda toegevoegd. De verwerking van Hempflax isolatie is schoon en stofarm. Het materiaal is verdraagzaam voor de huid zonder veroorzaking van jeuk. Hempflax isolatie zorgt voor een mensvriendelijk en gezond interieurklimaat.

Hempflax isolatie wordt geleverd in matten met een standaardafmeting van 0.60 x 1.20 m en in dikten van  160 mm, 140 mm, 120 mm, 100 mm, 80 mm, 60 mm en 40 mm. HempFlax isolatie kan op aanvraag ook in afwijkende dikte worden geproduceerd.

Neem direct een kijkje bij de verschillende isolatiematerialen die wij u te bieden hebben. U kunt de isolatiematerialen eenvoudig in onze webshop kopen, wij leveren de materialen dan bij u thuis af. Wilt u graag advies over de isolatie mogelijkheden? Maak een afspraak, bel met 0575 432 331 of stuur een e-mail naar info@ecobouwen.nl.