Badkamer

Maak van uw eigen badkamer een ecologische oase van rust en comfort met sfeervol Marokkaans Tadelakt, strakke betonlooks, of unieke natuurlijke combinaties. De mogelijkheden op het gebied van ecologisch bouwen en verbouwen zijn enorm, zeker als het om badkamers, douches en toiletruimtes gaat. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke schoonheid en natuurlijke looks van Tadelakt, dat al eeuwenlang wordt gebruikt in Mediterrane hamams en badhuizen. Als een strakke, stoere betonlook beter bij u past, dan is onze betonstuc prachtig materiaal. Wij kunnen al onze technieken en ecologische materialen combineren in onze ontwerpen, waardoor we een uniek en spectaculair resultaat precies op uw persoonlijke wensen kunnen afstemmen.

Wij werken met diverse waterdichte stucproducten geschikt voor badkamers, zoals Marokkaans- Spaans Tadelakt en betonstuc. Onderling kunnen deze stucproducten prima worden gecombineerd. Maar denk ook aan een combinatie van Beton Ciré met bijvoorbeeld Listro glansleemstuc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom langs in onze showroom

De vakspecialisten van Ecobouwen bieden u meer dan alleen onze ervaring en bouwexpertise. In onze showroom kunt u inspiratie komen opdoen terwijl u onze materialen, technieken en kleurschakeringen met eigen ogen ziet. We vertellen u graag persoonlijk over de mogelijkheden. We organiseren ook regelmatig workshops, waarin u zelf onder professionele begeleiding de grondbeginselen van onze stucproducten leert. Gewapend met deze vakkennis kunt u zelf aan de slag, of samen met ons uw eigen badkamerdromen uit laten komen.

We denken graag met u mee, van ontwerp tot afwerking

Met meer dan vijftien jaar ervaring hebben we een uitgebreid netwerk van de beste leveranciers opgebouwd. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden, of u nu zoekt naar een prachtige betonlook wastafel of uw complete badkamer van de grond af op wilt bouwen. Voor inspiratie en persoonlijke uitleg bent u bij ons altijd welkom.

Met Ecobouwen kiest u voor gepassioneerde vakmensen met jarenlange ervaring en een frisse kijk op ecologisch bouwen. Wij denken met u mee van ontwerp tot afwerking, zodat we voor u, of met u samen, uw badkamer voorzien van natuurlijk comfort en duurzame efficiëntie. Zo creëren we uw unieke droombadkamer, zorgvuldig vormgegeven met de mooiste sfeer en uitstraling die ecologisch bouwen te bieden heeft. Met het natuurlijke vakmanschap van Ecobouwen krijgt baden in weelde een nieuwe betekenis!

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek of als u ideeën op wilt doen bezoekt u onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).