Duurzaam kantoor

Een duurzaam kantoor is makkelijk te realiseren met de producten van Ecobouwen. Wij hebben meerdere oplossingen om een duurzaam kantoor te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan leemstuc, een milieuvriendelijke stof met een uitstekend vochtregulerend, geluidsabsorberend en warmtevasthoudend vermogen, waardoor een vochtige ruimte minder klam aan zal voelen. Ideaal voor uw kantoor. Hoe dikker de massa leem hoe groter het effect is.

Als u uw kantoor verduurzaamt met natuurlijke dampopen isolatiematerialen slaat u direct twee vliegen in één klap: uw kantoor wordt èn duurzamer èn energiezuiniger. Ieder kantoor vraagt om een eigen benadering. Kiest u zo alleen voor een hoge RD waarde of wilt u ook door een goede isolatie geluid absorberen? Wij hebben natuurlijk isolatiemateriaal van onder andere houtvezel, katoen, schapenwol, jute, hennep, vlas en cellulose.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in geluidsisolatie op kantoren. Wij bieden meerdere oplossingen om de akoestiek in uw kantoor te optimaliseren. Denk aan plafondpanelen, roomdividers, deskdividers, concentratieschermen etc.

Bij Ecobouwen kunnen wij u helpen om de juiste natuurlijke, duurzame materialen te kiezen om een duurzaam kantoor te realiseren. Wilt u graag advies of de producten in het echt zien? Neem dan eens een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via 0575 432 331 , kijk in de webshop of maak een afspraak.