Koop producten van Duro fijnleemstuc

Duro fijnleemstuc

Tierrafino duro-fijnleemstuc-halTierrafino Duro is een fijne leemstuc die bestaat uit diverse soorten klei en zand voor het verfraaien van wanden en plafonds in het interieur. Duro is een 100% natuurlijk product waarbij leemstuc en kleur samengevoegd zijn tot één product. Daarnaast maakt Duro uw muren of plafond licht glinsterend en geeft uw interieur een frisse en strakke uitstraling. Duro is vergelijkbaar met Tierrafino leemfinish maar onderscheidt zich door de dunnere, iets hardere stuclaag.

Tierrafino Duro heeft alle goede eigenschappen van leem. Het is vocht- en warmteregulerend, damp-open, anti-statisch, veegvast, verkort de nagalm in een ruimte, is kleurecht en het afval kan worden hergebruikt of gewoon in de tuin worden weggegooid.

Kleuren en verwerking Tierrafino Duro

Duro is verkrijgbaar in acht natuurlijke kleuren, Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Dit zijn de standaardkleuren die onderling gemengd kunnen worden of met andere natuurlijke Tierrafino pigmenten worden verrijkt. Daardoor is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbegrensd. De korrels van verschillende grootte zorgen voor een extra levendig en warm effect.

Ondergrond

Duro wordt aangebracht in een laag van 1 of 2mm. Voor een optimale werking van alle eigenschappen van leem is het aan te raden Duro aan te brengen op een ondergrond van basis leemstuc. Verder kan het worden aangebracht op vlakke en behangklare ondergronden van kalk- en  gipspleisters, beton en gipsplaat.

Wilt u graag advies over het gebruik van leemstuc in uw woning, dan bent u van harte welkom in onze showroom of kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wilt u graag zelf aan de slag met Tierrafino Duro, dan kunt u het materiaal ook direct bestellen in onze webshop.